ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 1ης Απριλίου 2018
Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την 31-3-2018 το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην επιχείρησή του, βρέθηκαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 33,9 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη 51χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα μας με όχημα που είχε κλαπεί από το Ηνωμένο Βασίλειο
Σε βάρος του 51χρονού σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πλαστογραφία
Συνελήφθη χθες (31-3-2018) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ηνωμένου Βασίλειου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, ο 51χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των Ουκρανικών αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.
Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η άδεια κυκλοφορίας, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης είναι πλαστή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Κατασχέθηκαν, το παραπάνω όχημα, η άδεια κυκλοφορίας και τα χρηματικά ποσά των 310 λιρών Αγγλίας και 1850 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






