ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 21ης Ιουλίου 2017
Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή από κατάστημα και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (20-7- 2017), το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της 19-7- 2017, ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου πραγματοποίησε αγορά μίας τηλεόρασης, ενώ στη συνέχεια τεχνηέντως αφαίρεσε από το χώρο του καταστήματος ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.
Επιπλέον, στην οικία του δράστη βρέθηκαν εξήντα εννέα (69) ναρκωτικά δισκία και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






