ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 21ης Ιουνίου 2017
Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος μετέφερε παράνομα μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (20-6-2017) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος μετέφερε παράνομα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των αρχών της Σλοβακίας και να κατευθύνετε στην έξοδο της χώρας μας προς Βουλγαρία. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καρότσα του φορτηγού, διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος είχε αποκρύψει ανάμεσα σε παλέτες με εμπορεύματα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, το οποίους σκόπευε να μεταφέρει στη Βουλγαρία.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου Ορεστιάδας.
Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Πακιστάν οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (21-6-2017) το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή του Τυχερού, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 36 και 23 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα, με τη χρήση δύο πλαστικών βαρκών, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.
Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος των δύο (2) διακινητών περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους.
Κατασχέθηκαν :
- 2 πλαστικές βάρκες
- 4 κουπιά
- το χρηματικό ποσό 130 ευρώ
- 1 κινητό τηλέφωνο
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






