ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 4ης Δεκεμβρίου 2016
Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές από καταστήματα και 1 απόπειρα κλοπής από οικία στο Διδυμότειχο
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, εννέα (9) κλοπές από καταστήματα και μία απόπειρα κλοπής από οικία, στο Διδυμότειχο, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 16-10-2016 έως 3-12-2016.
Συνελήφθησαν χθες (3-12-2016) το μεσημέρι, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 28, 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής, κατά περίπτωση.
Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες το μεσημέρι της 3-12-2016, διέρρηξαν οικία, στο Διδυμότειχο, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστες, ηλικίας 18 και 16 ετών, κατά το χρονικό διάστημα 16-10-2016 έως 30-11-2016, διέρρηξαν εννέα (9) καταστήματα, στο Διδυμότειχο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 910 ευρώ περίπου, 1 ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα τρόφιμα.
Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR






