ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 4ης Φεβρουαρίου 2016
Σύλληψη διακινητή χθες στον Έβρο, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 26 μη νόμιμους μετανάστες.
Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ο 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, αποπειράθηκε να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 48χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Παρακάτω ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη, καθόσον σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, τους Ιρακινούς.
Από τους ελιγμούς που πραγματοποίησε ο 48χρονος με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι ένας από τους διακινούμενους, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν.Ε. στην Αλεξανδρούπολη, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι κατείχε ένα (1) αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 21 εκατοστών.
Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα μαχαίρι και ένα κινητό τηλέφωνο.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






