ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 9ης Δεκεμβρίου 2015
Εξιχνιάστηκε διάρρηξη οικίας στο Σουφλί
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, το πρωί της 28-10-2015, στο Σουφλί Έβρου. Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο δράστης διέρρηξε οικία στο Σουφλί και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά - κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.
Συνελήφθη υπήκοος Πακιστάν για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή
Συνελήφθη την 8-12-2015 το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), χωρίς να κατέχει σχετική άδεια και να επιχειρεί να εξέλθει παράνομα από τη χώρα.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR






