Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δεύτερη θέση σε πανελλήνιους αγώνες στίβου για αθλητή δισκοβολίας Αλεξανδρούπολης
Στους πανελλήνιους αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Σχιματάρη Ευβοίας, ο αθλητής της δισκοβολίας Χρήστος Κανοντζιάν από το 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης κατέκτησε τη 2η θέση με επίδοση 47.85 μέτρα. Ο ίδιος είναι ήδη ασημένιος πανελληνιονίκης στην κατηγορία παμπαίδων Α'.
Αποτελεί έναν αθλητή που πέρασε πολλές δυσκολίες αλλά δεν αρνήθηκε να το βάλει κάτω, όπως άλλωστε και πολλά άλλα παιδιά του στίβου. Την προσπάθειά του συντόνισε η προπονήτρια Φωτεινή Κυριακίδου.
Να θυμίσουμε πως στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων του ΣΕΓΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο, ο Χρήστος είχε καταφέρει επίδοση 45.93 μέτρα, σε ολισθηρή μάλιστα βαλβίδα εξαιτίας υγρασίας. Τότε λοιπόν είχε κατακτήσει την τρίτη θέση είχε εξασφαλίσει το όριο για τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






