Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διαγωνισμός ρομποτικής ΑΜ-Θ: Πρώτο στην κατηγορία του το Ειδικό Γυμνάσιο Αλεξ/πολης - Προκρίθηκε στον τελικό
Το πίστεψαν και έγινε! Οι τρεις μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης επιστρέφουν νικητές από τον 5ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που διεξήχθη το Σάββατο στην Ξάνθη και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο Στέφανος Μαραβέλιας, ο Στάθης Καλαϊτζίδης και ο Αντώνης Χατζηκώτσιος από το Ειδικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν επί ίσοις όροις, στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 250 μαθητές!
Οι Roboakrites, κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία "Γυμνασίου Πρωτέας" με αποτέλεσμα να προκριθούν στους τελικούς οι οποίοι θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή στην Αθήνα.
Αυτή η νίκη των παιδιών μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον, σας ευχαριστούμε πολύ, μας κάνατε υπερήφανους.
Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή των παιδιών: Νίκο Χουλιάρα
Σ.Κ
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






