- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διεκόπη η κυκλοφορία στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων - Φούσκωσαν τα ρέματα
Η έντονη κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές αλλά και στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων.
Με τη στάθμη των υδάτων να ανεβαίνει επικίνδυνα λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων, οι αρχές προχώρησαν στη λήψη μέτρων για την ασφάλεια των κατοίκων.
Στο πλαίσιο αυτό, εκδόθηκε ανακοίνωση για τη διακοπή της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και προτροπή για περιορισμό των μετακινήσεων κατά τις επόμενες 48 ώρες, λόγω των αναμενόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Δατσερίδης αναφέρει: "Η έντονη βροχόπτωση στον ορεινό όγκο του Δήμου Αλεξανδρούπολης είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της στάθμης των υδάτων στα ρέματα της περιοχής των Δικέλλων γι’αυτό έγινε διακοπή της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα.
Παρακαλούμε για τον περιορισμό των μετακινήσεων στην εν λόγω περιοχή και γενικότερα τις άσκοπες κινήσεις σε όλη την εδαφική ζώνη του Δήμου Αλεξ/πολης για το επόμενο 48ωρο όπου σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. θα έχουμε έντονα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα."
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





