Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δουνάκης: "Προσπαθούμε να αποφύγουμε τα μπλόκα στους δρόμους"
Η "καρδιά" των αγροτών και κτηνοτρόφων θα χτυπήσει στην έναρξη της έκθεσης "Zootechnia 2017" που θα εγκαινιαστεί στη Θεσσαλονίκη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και αγρότες από όλη την Ελλάδα.
Αυτή η απόφαση πάρθηκε χθες στην αίθουσα του αμφιθέατρου των Φερών, που ήταν παρεβρισκόμενοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι, για να συζητήσουν και να αποφασίσουν τον τρόπο και την μορφή των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Σαν μια πρώτη διαμαρτυρία λοιπόν, αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στο σχεδιαζόμενο συλλαλητήριο, στη εμπορική έκθεση Zootechnia στην Θεσσαλονίκη.
Όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Αλεξανδρούπολης κ. Δουνάκης σκοπός τους δεν είναι με τις κινητοποιήσεις να προκληθούν προβλήματα και πως θέλουν σε πρώτη φάση να αποφύγουν τα μπλόκα στους δρόμους.
"Καταλαβαίνουμε και συμμεριζόμαστε τον κόσμο που εκνευρίζεται και ταλαιπωρείται με τους κλειστούς δρόμους. Αν κλείσουμε κάποιο δρόμο θα γίνει ύστερα από μεγάλη σκέψη και εφόσον δούμε ότι είναι το μόνο μέτρο πίεσης προς την κυβέρνηση. Αν δεν εισακουστούμε από την κυβέρνηση, όλα τα ενδεχόμενα κινητοποιήσεων, ακόμη και των μπλόκων, είναι ανοιχτά".
"Δεν είμαστε υπάλληλοι της ΔΕΗ για παράδειγμα ούτως ώστε να κατεβάσουμε το διακόπτη, ούτε Δημόσιοι υπάλληλοι ώστε να απεργήσουμε", επεσήμανε ο κ. Δουνάκης.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






