Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έβρος: Μεγάλες εκτάσεις στο έλεος των ορμητικών νερών
Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι τελευταίες βροχοπτώσεις στους αγροτικούς δρόμους των περιοχών Ευγενικού, Ποιμενικού, Μάνης σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Μάνης Δημήτρη Γκιντίδη.
Τα ανοιχτά σημεία των αναχωμάτων που δεν έκλεισαν, άφησαν να περάσουν μεγάλες ποσότητες νερού τα οποία υπερπήδησαν όλους τους κάθετους αγροτικούς δρόμους της συγκεκριμένης περιοχής πλημμυρίζοντας 12 με 15. 000 καλλιεργήσιμα στρέμματα.
Η καταστροφή είναι μεγάλη δήλωσε εχτές στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Γκιντιδης και «αν η γειτονική Βουλγαρία αφήσει νερά τότε θα χαθεί ο έλεγχος».
Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό μεγάλο μέρος των αγροτικών δρόμων είχε συντηρηθεί από τον Δήμο Διδυμοτείχου ώστε οι αγρότες να μπορούν να πηγαίνουν στα χωράφια τους ,ενώ υπήρξαν εκτάσεις βαβαμβακοκαλλιέργειας που δεν είχαν προλάβει να συγκομίσουν για δεύτερη φορά.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






