Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έβρος: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δρόμου Πύργου - Λαγού
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δρόμου Πύργου – Λαγου που συνδέει την Ορεστιάδα με το στρατόπεδο στον Λαγό και εξυπηρετεί πάρα πολλούς δημότες της Ορεστιάδας στρατιώτες και μη.
Πρόκειται για έναν δρόμο 3,5 χιλιομέτρων ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπώρησε τους κατοίκους της περιοχής και ήταν πάγιο αίτημα τους η κατασκευή αυτού του δρόμου, τα έργα λοιπόν έχουν ολοκληρωθεί και θα δοθεί σε κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες.
Το κόστος κατασκευής άγγιξε το 1,6 εκ. ευρώ και η χρηματοδότηση του έγινε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης.
Τέλος ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης φανερά ικανοποιημένος ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δύο φωτογραφίες από τον συγκεκριμένο δρόμο και έγραψε: "ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΛΑΓΟΥ.ΜΑΣ "ΠΑΙΔΕΨΕ", ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.-"
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






