- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έβρος: Που θα κυμανθούν φέτος οι τιμές του πετρελαίου– Τι θα γίνει με το επίδομα
Πρεμιέρα με τιμή αυξημένη σε σχέση με πέρσι αναμένεται να κάνει το πετρέλαιο θέρμανσης στα πρατήρια υγρών καύσιμων.
Φέτος από τις πρώτες εκτιμήσεις προκύπτει ότι την ερχόμενη εβδομάδα στις αντλίες των πρατήριων η αναγραφόμενη τιμή θα είναι περίπου 0,97-0,98 ευρώ το λίτρο όταν πέρσι η σεζόν είχε ξεκινήσει με τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης να κινούνται στα 93 λεπτά το λίτρο.
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο βενζινοπωλών Έβρου, Νίκο Κεσουδάκη, μας δήλωσε πως η τιμή φέτος θα είναι κοντά στο 1 ευρώ και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "η κατάσταση είναι δύσκολη, εάν δεν μειώσουν τους φόρους να βγαίνει 0,60 - 0,70 ευρώ το λίτρο, θα ευχόμαστε να μην κάνει βαρύ χειμώνα..."
Σύμφωνα με τον πρόεδρο η διάθεση του πετρελαίου φέτος θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου καθώς 15 Οκτωβρίου είναι Κυριακή και έτσι μετατίθεται δύο μέρες πριν που είναι εργάσιμη μέρα.
Όσον αφορά το επίδομα, η πρώτη δόση θα χορηγηθεί τον Ιανουάριο του 2018 το οποίο θα είναι κουτσουρεμένο λόγο της μνημονιακής υποχρέωσης να περικόψουμε τη σχετική δημόσια δαπάνη κατά 50%.
Τέλος τα κριτήρια όμως με τα οποία θα δοθεί φέτος το επίδομα στους δικαιούχους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





