Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έφτασε στη Θράκη ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό συμβούλιο - Όλο το πρόγραμμα (video)
Η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή - 'Εναρξη στις 19:00
Νωρίτερα σήμερα:
Στην Θράκη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής με κλιμάκιο υπουργών και πολιτικών στελεχών ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στην περιοχή, όπου θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα: «Θράκη με ορίζοντα το 2030».
Πρώτος σταθμός του Πρωθυπουργού ήταν ένα παραδοσιακό κατάστημα που προσφέρει τοπικά γλυκίσματα, στη Νέα Καρβάλη. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την εταιρεία «Egnatia Aviation», στο παλιό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτές και μαθητές της σχολής εκπαίδευσης χειριστών πολιτικών αερογραμμών που έχει ιδρύσει η «Egnatia Aviation».
Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, οι βουλευτές Καβάλας της ΝΔ Ιωάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης και η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3XaELwL
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού που θα έχει κατάληξη το Σάββατο στις 11 την τελετή έναρξης κατασκευής του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης από ΔΕΗ, όμιλο Κοπελούζου και ΔΕΠΑ, έχει ως εξής:
Παρασκευή 13/01/2023
8:30 Άφιξη στο Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος
9:30 -10:00 στην περιοχή της Χρυσούπολης
11:00 Στην κεντρική πλατεία και την αγορά της Ξάνθης με πολίτες και επαγγελματίες
12:00 Κομοτηνή – Συνάντηση με πρυτανικές αρχές ΔΠΘ
13:30 Παρουσίαση αναπτυξιακού προγράμματος στο CHRIS & EVE MANSION
18:00 Συνάντηση με βουλευτές της περιοχής
19:00 Ομιλία του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
Σάββατο 14/01 2023
9:00 Συνέντευξη τύπου στην Αλεξανδρούπολη
10:30 Καφέ στο κέντρο της πόλης
11:00 Εγκαίνια σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
13:00 Αναχώρηση για Αθήνα
Στιγμιότυπα από Καβάλα - Ξάνθη και Παρουσίαση Αναπτυξιακού Προγράμματος ΑΜΘ:
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







