Κάτι τρέχει στον Έβρο
Εγκαινιάζονται 5 νέα "σπιτάκια" στις Δημοτικές Κατασκηνώσεις Μάκρης
5 νέοι οικίσκοι, έχουν πλέον ολοκληρωθεί, και είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τα παιδιά, τα οποία θα βρεθούν φέτος, στις παιδικές Δημοτικές Κατασκηνώσεις στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης.
Οι οικίσκοι πλέον φτάνουν τους 13 στο σύνολο, κάτι που συνεπάγεται ότι πλέον έχει υλοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ο στόχος και ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής, για την βελτίωση των συνθηκών διαμονής των παιδιών στην κατασκήνωση.
Οι νέοι οικίσκοι θα παρέχουν καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερη ασφάλεια στα παιδιά που θα επισκέπτονται στο εξής τις κατασκηνώσεις.
Μάλιστα, μετά το πέρας της κατασκηνωτικής περιόδου, οι οικίσκοι θα χρησιμοποιηθούν και για άλλους σκοπούς, όπως για παράδειγμα, την φιλοξενία 200 ατόμων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο νέων για ένα σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τρίτη 18 Ιουλίου.
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR






