- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έκτακτη χρηματοδότηση 90.000 ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του ΠΓΝΑ
Έκτακτη χρηματοδότηση 90.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δίνει η Περιφέρεια ΑΜΘ στο ΠΓΝΑ για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.
Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσε στην Περιφέρεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλης Ρούφος σε συνεργασία με το Διευθυντή της ΜΕΘ, Αναπληρωτή Καθηγητή Εντατικής Θεραπείας και Υπολογιστικής Ιατρικής του ΔΠΘ κ. Βασίλη Παπαϊωάννου.
Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα αποκτήσει εξοπλισμό για την ενίσχυση του δικτύου παροχής οξυγόνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στις Μονάδες Covid, έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφο, ποδήλατο εκγύμνασης άνω και κάτω άκρων, θρομβοελαστογράφο κ.ά.
Για το θέμα ο κ. Μέτιος είχε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Ρούφο και τον κ. Παπαϊωάννου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη συμβολή του νέου εξοπλισμού στην ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΑ.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





