Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στη Σαμοθράκη
Κάθε χρόνο πάνω από 1200 άνθρωποι χάνονται ή τραυματίζονται ή μένουν ανάπηροι για πάντα στους ελληνικούς δρόμους. Η οδική ασφάλεια δεν είναι επιφανειακή υπόθεση, αλλά το ζητούμενο. Είναι παιδεία και επιβίωση.
Ο Δήμος Σαμοθράκης διοργανώνει μια καίρια και καθηλωτική εκδήλωση ενημέρωσης, με τίτλο:
«ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ», για γονείς, παιδιά και οδηγούς κάθε ηλικίας.
Κύριος ομιλητής θα είναι Κριτού Κριτής, πρώην πρόεδρος λέσχης μοτοσυκλετιστών και μέλους της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Αθλητής ο ίδιος, αγωνιζόμενος σε αγώνες μοτοσυκλέτας, μεταφέρει μέσα από εμπειρίες ζωής τη σημασία της οδικής παιδείας.
Γιατί συμβαίνουν τόσα τροχαία; Πώς μπορούμε να προστατέψουμε εμάς και τα παιδιά μας; Οι απαντήσεις δίνονται με τρόπο συγκλονιστικό και απολύτως κατανοητό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα κληρωθούν προστατευτικά κράνη για οδηγούς δικύκλων.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR







