Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Αυτό που δε διευκρίνησε ο Αβραμόπουλος είναι πότε θα αρχίσει η χορήγησή του.
Αυτό που δε διευκρίνησε ο Αβραμόπουλος είναι πότε θα αρχίσει η χορήγησή του.

Eπίδομα παραμεθορίου για τους υπηρετούντες στα σύνορα ανακοίνωσε ο Αβραμόπουλος.

10-10-2013
Για “δρομολόγηση επιπλέον ειδικής αποζημίωσης φύλαξης συνόρων για το προσωπικό που υπηρετεί στην παραμεθόριο”, μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, δίνοντας ελπίδες για επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου για όσους υπηρετούν εκεί.

Που θα βρεθούν τα λεφτά τα οποία ο Σταϊκούρας αρνήθηκε να δώσει; Σύμφωνα με όσα είπε ο Αβραμόπουλος τα απαραίτητα κονδύλια “θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά, που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους”.

Αυτό που δε διευκρίνησε ο Αβραμόπουλος είναι πότε θα αρχίσει η χορήγηση του επιδόματος.

Ακριβως το απόσπασμα της ομιλίας Αβραμόπουλου:

"Δρομολογούμε επιπλέον την ειδική αποζημίωση φύλαξης συνόρων για το προσωπικό μας που υπηρετεί στην παραμεθόριο, με κονδύλια που θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά, που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους".
Πηγή: onalert.gr