Κάτι τρέχει στον Έβρο
Επιστρέφει στη θέση του Πρύτανη του ΔΠΘ ο Θανάσης Καραμπίνης
Στη θέση του ως Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης επιστρέφει την προσεχή εβδομάδα ο κ. Αθανάσιος Καραμπίνης, καθώς όπως έγινε γνωστό, χθες, Πέμπτη ανακοινώθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο ο ίδιος είχε προσφύγει κατά της απόφασης του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου που τον έθεσε τον προηγούμενο Ιούνιο σε αναστολή των καθηκόντων του.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε στην Ολομέλεια του ΣτΕ τον περασμένο Ιανουαρίου και η απόφαση εκδόθηκε μόλις χθες, με θετικό αποτέλεσμα για τον κ. Καραμπίνη.
«Θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτό που έλεγα όλον αυτόν τον καιρό, έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, ότι το δίκαιο δεν κρύβεται» σχολίασε ο ίδιος μιλώντας στον «ΠτΘ» τονίζοντας πως «από εδώ και πέρα, μακριά από όλα αυτά τα εμπόδια, που προσπάθησαν να μας βάλουν για να ανακόψουν την εξελικτική πορεία του ΔΠΘ, να τα προσπεράσουμε και να συνεχίσουμε, για να κρατήσουμε το πανεπιστήμιο όρθιο».
«Ξέρω ότι μας αναλογεί πολύ δουλειά από εδώ και πέρα» συνέχισε ο ίδιος, δηλώνοντας ενήμερος για το σύνολο των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν και το ΔΠΘ, για να σημειώσει «πως απέναντι σε όλα αυτά, θέλω όχι μόνο τη βοήθεια της πανεπιστημιακής κοινότητας, αλλά όλων, του συνόλου της τοπικής κοινωνίας που ξέρει τι σημαίνει πανεπιστήμιο για τη Θράκη, γιατί κανένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα».
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






