ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ερώτηση των Βουλευτών Έβρου για την ίδρυση της Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξ/πολη
13-06-2016
Η ίδρυση της Λιμενικής Ακαδημίας στην περιοχή του Έβρου και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια πρόταση και διεκδίκηση της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ρητή δέσμευση από τη μεριά του Υπουργείου Ναυτιλίας, χωρίς όμως ποτέ να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και να δημιουργηθούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις, ώστε να πραγματοποιηθεί το εν λόγω εγχείρημα.
Την πρωτοβουλία ανέλαβε η κα. Γκαρά καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή την οποία συνυπογράφουν 12 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ερώτηση υπογραμμίζεται η αναγκαιότητα λειτουργίας της Ακαδημίας Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη, γεγονός για το οποίο έχει υπάρξει και δέσμευση από τη μεριά του Υπουργείου Ναυτιλίας.
Πηγή: Δέλτα Τηλεόραση
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






