Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έρχεται απολογιστικό video της Αγροτικής Έκθεσης με drone; - Αναμένουμε το αποτέλεσμα

Έρχεται απολογιστικό video της Αγροτικής Έκθεσης με drone; - Αναμένουμε το αποτέλεσμα

22-09-2022

4.450,00 ευρώ με ΦΠΑ κοστολογείται μία παραγωγή video με drone και προβολή αυτού από το Δήμο Αλεξανδρούπολης για τις ανάγκες της 25ης Αγροτικής έκθεσης Φερών, σύμφωνα με την απευθείας ανάθεση που διαβάζουμε στη Διαύγεια.

Τουλάχιστον αυτό είναι το ποσό που ανατέθηκε σε διαφημιστική εταιρεία προκειμένου να γίνει  "Προβολή απολογιστικού Βίντεο, φωτογράφιση και drone" όπως αναφέρει ο τίτλος της ανάθεσης που δημιουργεί μία σύγχυση.

VW Τερζενίδης

Αν και η εν λόγω εταιρεία δεν έχει να επιδείξει σχετικό έργο και εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, προς το παρόν δεν έχει προβληθεί κάποιο video. Πέρασαν αρκετές ημέρες από τη λήξη της έκθεσης και αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως είναι μία τόσο ακριβή παραγωγή αφού τα χρήματα είναι προκλητικά πολλά για μία τέτοια δράση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Αντιδήμαρχο Ελένη Ιντζεπελίδου η οποία και υπέγραψε την απευθείας ανάθεση αφού έχει την εμπειρία να γνωρίζει ποιος μπορεί να κάνει τι στην αγορά της Αλεξανδρούπολης και ευχόμαστε να έκανε τη σωστή επιλογή και να μην είναι κάτι άλλο.

Φυσικά ζητούμε δημοσίως να δούμε αλλά και να προβάλλουμε τελείως δωρεάν το "drone video" εάν και εφόσον γίνει. Υπενθυμίζουμε πως όλη την προβολή της έκθεσης με προδημοσίευση, live μετάδοση αλλά και video περιήγησης, το εκτελέσαμε με χαρά και δωρεάν. Κάτι που κάνουμε εδώ και χρόνια.

Ακολουθούν τα δύο σχετικά video και

Ιδού η ανάθεση του εν λόγω έργου στη Διαύγεια που περιμένουμε να δούμε.

newsroom @ e-evros.gr