- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Έτοιμη για φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα η Βουλγαρία
Έτοιμη για την κατασκευή φράχτη με συρματόπλεγμα στα σύνορα με την Ελλάδα, δηλώνει η Βουλγαρία, με στόχο να περιορίσει πιθανή αύξηση στις ροές μεταναστών, καθώς ο βαλκανικός διάδρομος είναι στην ουσία κλειστός.
Η παρούσα κατάσταση στα σύνορα δεν απαιτεί την τοποθέτηση φράχτη, αλλά η Βουλγαρία είναι έτοιμη να τον κατασκευάσει, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Νικολάι Νέντσεφ.
Ο υπουργός επιθεώρησε τον συντονισμό στρατού και αστυνομίας στα σύνορα με την Ελλάδα για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών και δήλωσε ικανοποιημένος από την δουλειά των σωμάτων ασφαλείας.
«Ο βουλγαρικός στρατός μπορεί να στείλει δύναμη 650-700 ανδρών για να συνδράμουν το έργο της αστυνομίας σε περίπτωση αύξησης του αριθμού των παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν από την Ελλάδα στην Βουλγαρία και ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί» δήλωσε ο Βούλγαρος υπουργός.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





