- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έχασε τη δίκη για μειωμένα ενοίκια στα κτήρια της η Π.Ε. Έβρου.
Ολοκληρώθηκε η δίκη μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του ιδιοκτήτη του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες της Π.Ε., επί της οδού Καραολή & Δημητρίου, στην Αλεξ/πολη. Η δίκη έγινε με αφορμή την μη αρκούντως αποσαφηνισμένη νομοθεσία που αφορά τα “κουρέματα” των μισθωμάτων σε κτίρια δημόσιων υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, η Π.Ε. Έβρου, εφαρμόζοντας τον “κακογραμμένο” νόμο, κατέβαλλε για περίπου 20 μήνες, δηλαδή από τον Απρίλιο του 2013 έως και το τέλος του 2014, χαμηλότερα μισθώματα όπως προβλέπει ο νόμος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του thrakinea.gr, ο ιδιοκτήτης, εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του συγκεκριμένου νόμου, προσέφυγε δύο φορές στη δικαιοσύνη, από την οποία και δικαιώθηκε. Έτσι, με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης ορίστηκε οτι η Π.Ε. Έβρου θα πρέπει να καταβάλλει στον αντρα το ποσό των 79.315 ευρώ.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR






