Κάτι τρέχει στον Έβρο
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αλεξανδρούπολη
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Αλεξανδρούπολη.
Στο σπίτι, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο πριν τις 9 το πρωί, ενώ στο σημείο εκλήθη άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Τρία υδροφόρα οχήματα, τρία βοηθητικά, και εννέα άτομα επιχειρούν αυτή τη στιγμή στο διαμέρισμα, προσπάθωντας να κατασβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκλήθη στις 8:55, ενώ εντός του διαμερίσματος βρίσκονταν 2 μικρά παιδιά, τα οποία απομακρύνθηκαν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.
Nεότερη ενημέρωση
Η φωτιά κατασβήστηκε χωρίς να επεκταθεί στα γύρω διαμερίσματα. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, και το έργο της κατάσβεσης δύσκολο, αφού αναπτύχθηκαν αρκετά μεγάλες θερμοκρασίες και χρειάστηκαν ακόμη και συσκευές οξυγόνου.
Μαρίνα Κριτού
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






