Κάτι τρέχει στον Έβρο
Γρήγορα τα αντανακλαστικά του Δήμου στο θέμα των ποντικιών του Νηπιαγωγείου Φερών
Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου όσο αφορά το θέμα που ανέδειξε το e-evros.gr την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου για την παρουσία τρωκτικών στο 3ο Νηπιαγωγείο Φερών.
Πιο συγκεκριμένα, έπειτα την δημοσίευση του θέματος, στο οποίο γονείς του σχολείου κατήγγειλαν πως τα παιδιά τους καθημερινά περνούν πολλές ώρες μέσα στο σχολείο, παίζουν, τρώνε και κυλιούνται στον ίδιο χώρο που "αλωνίζουν" αμέριμνα τα ποντίκια, με τους υπεύθυνους να αποποιούνται τις ευθύνες τους, ο Δήμος κινητοποιήθηκε άμεσα.
Η είδηση πάντως έκανε το γύρω της Ελλάδας, αφού "έπαιξε" σχεδόν σε όλα τα μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα (internet και τηλεόραση).
Τα αντανακλαστικά της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου ήταν γρήγορα μιας και το ίδιο απόγευμα μετέβει στο σημείο και προέβη σε απολύμανση του κτιρίου και σε μυοκτονία.
Πλέον οι λιλιπούτειοι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου μπορούν να παίζουν και πάλι ανέμελοι.
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR






