Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Λευκή Νύχτα 2022!
Λευκή Νύχτα 2022!

H 1η μέρα της "Λευκής Νύχτας 2022" στην Αλεξανδρούπολη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! (video)

05-08-2022

Η "Λευκή Νύχτα 2022", επέστρεψε για ακόμη μια χρονιά στην αγορά της Αλεξανδρούπολης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Μουσική, χρώματα, αρώματα, δράσεις, χαμόγελα και φυσικά πλήθος κόσμου, «πλημμύρισαν» οι δρόμοι της Αλεξανδρούπολης, το βράδυ της Πέμπτης 4 Αυγούστου, μια διοργάνωση που έχει μετατραπεί πλέον σε θεσμό για την πρωτεύουσα του Έβρου.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στις 20:30 το βράδυ μπροστά στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης με μουσικές του ωδείου ΦΑΕΘΩΝ και με την παρουσία αυτοδιοικητικών, θεσμικών αλλά και πλήθους κόσμου. 

Οι εκδηλώσεις και οι μουσικές σκηνές ήταν σε κάθε σημείο του κέντρου. Είδαμε συναυλίες με τοπικά συγκροτήματα τα οποία διασκέδασαν τον κόσμο που είχε γεμίσει τους δρόμους, με αποκορύφωμα τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι χάρηκαν τη χθεσινή βραδιά με το παραπάνω καθώς υπήρχαν δράσεις ζωγραφικής, μουσικής και χορού για όλες τις ηλικίες!

Ντόπιοι και επισκέπτες γέμισαν το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο, έκαναν τα ψώνια τους, προσθέτοντας θετικό πρόσημο στην φετινή White Night Alexandroupolis 2022!

Δείτε τη live μετάδοση του e-evros.gr από την τελετή έναρξης της "Λευκής Νύχτας" και όλα όσα συνέβησαν εχθές στην πρώτη ημέρα της "Λευκής Νύχτας 2022":