Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φωτογραφία από το παρεχόμενο φαγητό του Πολυκοινωνικού
Φωτογραφία από το παρεχόμενο φαγητό του Πολυκοινωνικού

Η απάντηση του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης για «τη δυσφήμιση» του παρεχόμενου φαγητού

03-02-2023

Στην καταγγελία του άστεγου συμπολίτη, που σιτίζεται από τα γεύματα του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και πρόσφατα διαμαρτυρήθηκε για την ποιότητα και τη ποσότητα των γευμάτων, απάντησε η δομή.

Συγκεκριμένα, κάνοντας λόγο για «δυσφήμιση» και «κακόβουλα» σχόλια το Πολυκοινωνικό προχώρησε σε ένα κρεσέντο κατά του άστεγου συμπολίτη μας, με αποκορύφωμα τη διακοπή της παροχής φαγητού.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολυκοινωνικού:

Με αφορμή ανάρτηση στο facebook, σχετικά με την ποιότητα του φαγητού, που διανέμεται στους δικαιούχους συμπολίτες από το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνουμε ότι: 

AUDI TERZENIDIS

  1. Πρόκειται για ανάρτηση από άστεγο άνδρα, στον οποίο παραχωρήθηκε προσωρινή διαμονή από τον κ. δήμαρχο, στο Camping του Δήμου. Ο συγκεκριμένος άστεγος δέχεται την υποστήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πολυκοινωνικού, καθώς επίσης και το φαγητό της Σίτισης, καθημερινά, παρόλο που, σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινωνικής έρευνας, δεν δικαιούται, αφενός λόγω ηλικίας, και αφετέρου λόγω εισοδήματος και ακινήτου, που διαθέτει.
  2. Το φαγητό της Σίτισης του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διανέμεται, κατ’ οίκον, από τους υπαλλήλους μας, με αξιοπρεπή τρόπο και σε οικολογική συσκευασία, καθημερινά, σε 400 συμπολίτες μας και καλύπτει έξι (6) ημέρες της εβδομάδας. Τονίζεται δε, ότι κανείς από τους εξυπηρετούμενους συμπολίτες μας, δεν έχει εκφράσει παράπονο για την ποιότητα, καθώς επίσης και για την ποσότητα του φαγητού.
  3. Ο συγκεκριμένος κύριος, το τελευταίο διάστημα, εκφράζει παράπονα, για την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού, με πάρα πολύ άσχημο τρόπο και σκόπιμα, με παραποιημένες φωτογραφίες. Επανειλημμένα δε, έχει δημιουργήσει προβλήματα με την επιθετική συμπεριφορά του στους ενοίκους του Camping, στους εργαζόμενους της ΤΙΕΔΑ και στους οδηγούς της Σίτισης. Πρόσφατα μάλιστα, τους πέταξε το φαγητό στο τζάμι του αυτοκινήτου και τους επιτέθηκε με απρεπείς και αναιδείς χαρακτηρισμούς.
  4. Επειδή, με την προκλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά του, ο κύριος αυτός, δυσφημεί κακόβουλα και ηθελημένα, τις Υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού του Δήμου μας, με Απόφαση Προέδρου, από 01/02/2023, διακόπτεται η παροχή φαγητού στον συγκεκριμένο κύριο, ώστε να δοθεί σε συμπολίτη μας, που το έχει ανάγκη και το δικαιούται.