Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου "αποΔΙΔω" συγκεντρώνει τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα
Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας "στέκεται" και η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου "αποΔΙδω"! Το τελευταίο διάστημα οι συνάνθρωποι μας στην Ελασσόνα και στις γύρω περιοχές δοκιμάζονται έντονα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.
Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου αποΔΙΔω με αίσθημα αλληλεγγύης συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο ισόγειο του δημαρχείου από σήμερα 19 Μαρτίου 2021 έως την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 από τις 7:00-15:00.
Προτεινόμενα αγαθά: κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν , κριτσίνια, πελτές ντομάτας, ατομικούς χυμούς, γάλα μακράς διάρκειας, χαρτί υγείας, αντισηπτικά, μάσκες, μωρομάντηλα, χαρτικά και είδη μιας χρήσης. Προσοχή: Δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού.
Παράλληλα την δική του στήριξη στους σεισμόπληκτους προσφέρει το κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας Speedex Διδυμοτείχου, καθώς θα μεταφέρουν δωρεάν τα αγαθά.
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται όλοι μας, να δείχνουμε το "μεγαλείο" της ψυχής μας.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR






