- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
H καρδιά της Ευρώπης θα χτυπήσει στο... Διδυμότειχο
Η καρδιά 5 χωρών της Ευρώπης θα χτυπήσει, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στην ιστορική πόλη του Διδυμοτείχου.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus + με τίτλο "Kids Conquering Castles" , 16 εκπαιδευτικοί από 5 ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Ουαλία, Αυστρία, Ισπανία - Καταλονία) καθώς επίσης και 6 εκπαιδευτικοί του 1ου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης θα επισκεφθούν το Διδυμότειχο.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψής τους θα είναι το Δημαρχείο του Διδυμοτείχου, προκειμένου να συναντήσουν τον δήμαρχο της πόλης κ. Πατσουρίδη.
Έπειτα οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εκπαιδευτικοί θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα της πόλης.
Κέντρο της επίσκεψης τους θα είναι το κάστρο του Διδυμοτείχου, το οποίο άλλωστε επέλεξαν να προβάλλουν οι εκπαιδευτικοί του 1ου πειραματικού σχολείου Αλεξανδρουπόλεως στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος.
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
EN
TR






