- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη "on video"
Ολοκληρώθηκε με λαμπρότητα και αρκετό κρύο το μεσημέρι η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο της πόλης όπου και καταχειροκρότησε τους μαθητές και τα στελέχη του στρατού που παρέλασαν περήφανα στην κεντρική οδό.
Την παρέλαση παρακολούθησε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας.
Εμείς φυσικά είμασταν εκεί και καταγράψαμε ολόκληρη την παρέλαση (την οποία καλύψαμε live στο Facebook) αλλά και ανατριχιάσαμε όταν ακούσαμε δύο φορές τον Εθνικό μας Ύμνο να τραγουδιέται από τα αγήματα του στρατού.
Συγχαρητήρια σε όλους και χρόνια πολλά!
Στο πρώτο video όλη η παρέλαση, στο δεύτερο αποκαλύπτονται οι πολεμικές σημαίες των σχηματισμών της 12ης Μ/Κ ΜΠ και στο τρίτο ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και "καλύπτονται" οι σημαίες.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





