Κάτι τρέχει στον Έβρο
Καθημερινή “μάχη” δίνουν οι οδηγοί στην Αλεξανδρούπολη για μία θέση στάθμευσης
Καθημερινή "μάχη" δίνουν οι οδηγοί στην Αλεξανδρούπολη για μία θέση στάθμευσης.
Πριν από λίγα χρόνια η Πέμπτη θεωρούνταν δύσκολη μέρα για τους οδηγούς στην Αλεξανδρούπολη, καθώς λογω της λαϊκής αγοράς η κίνηση ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη και στο κέντρο της πόλης δημιουργούνταν κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Τώρα πια δεν είναι μονό η Πέμπτη. Το φαινόμενο είναι καθημερινό.
Οδηγοί περιφέρονται στο κέντρο προσπαθώντας να παρκάρουν το αυτοκίνητο τους, κάνοντας πολλούς κύκλους. Κάποιοι εγκαταλείπουν την προσπάθεια και αδιαφορώντας για τα πρόστιμα παρκάρουν όπου βρουν.
Μπορεί η εύρεση μιας θέσης πάρκινγκ στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης να καταντάει μαρτύριο για τους περισσότερους οδηγούς αλλά το παράνομο παρκάρισμα δεν είναι η λύση.
Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως αυτό που δηλώνουν οι πολίτες είναι ως η έλλειψη παιδείας στο θέμα της οδήγησης είναι το χαρακτηριστικό του νεοέλληνα, ο οποίος όπως φαίνεται ενδιαφέρεται μόνο για την δική του ευκολία και δεν σέβεται τους κανόνες.
- Μαθήτρια από τον Έβρο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Microsoft Office Specialist
(23-04-2025) - Παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες της Αλεξανδρούπολης (videos)
(23-04-2025) - Προβολή ταινιών στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με ελεύθερη είσοδο
(23-04-2025) - Γεράκια θα διώξουν τα περιστέρια από την πλατεία της Ξάνθης
(23-04-2025) - Μεγάλος σεισμός κοντά στην Κωνσταντινούπολη - Τρομοκρατήθηκε ο πληθυσμός (videos)
(23-04-2025)
EN
TR






