Κάτι τρέχει στον Έβρο
Καρέκλες για ΑμΕΑ, έγκυες & ηλικιωμένους τοποθετεί και φέτος στην παρέλαση ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
Οι προετοιμασίες για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Δήμο να φροντίζει και φέτος για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης της εθνικής επετείου από όλους τους πολίτες.
Και φέτος λοιπόν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, θα στηθούν καθίσματα μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένους και εγκύους, ώστε να απολαύσουν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της εθνικής επετείου με άνεση και σεβασμό στις ανάγκες τους.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, με γνώμονα τη μέριμνα για την προσβασιμότητα και την ένταξη, έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση μεμονωμένων καθισμάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο.
Με αυτή την κίνηση, δίνεται η δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, εγκύους και ηλικιωμένους να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες από την καλύτερη δυνατή θέση!
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







