Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μάμμου: Ενημέρωση για μεταπτυχιακές σπουδές εξ αποστάσεως.
Για την δυνατότητα συμμετοχής σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου, χωρίς να χρειαστεί οι ενδιαφερόμενοι να πάνε στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στο Alexander Beach hotel στις 22 Μαρτίου ημέρα Κυριακή και ώρα 1700, ενημερωτική εκδήλωση από τον όμιλο "ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ – UNICERT" σε συνεργασία με τα "ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΜΜΟΥ".
Πρόκειται για 11 μεταπτυχιακά προγράμματα από τα οποία τα τρία ξεκινούν άμεσα, στις 4 Απριλίου και τα υπόλοιπα τον Οκτώβριο, τα οποία μάλιστα είναι αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ, δίνοντας την μοναδική ευκαιρία στους ενδιαφερομένους να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, ενισχύοντας τόσο τις δυνατότητες εξεύρεσης εργασίας, όσο και προαγωγής.
Τα θεματικά πεδία των τριών μεταπτυχιακών που ξεκινούν άμεσα είναι:
• Στην Δημόσια Διοίκηση και απευθύνεται – επιπλέον - σε όλους όσοι θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους για προαγωγές.
• Στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και αφορά όλους τους καθηγητές και δασκάλους, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
• Στην Εκπαίδευση Μονάδων Υγείας και αγορά εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν ως προϊστάμενοι σε τμήματα υγείας, σε Νοσοκομεία, νοσηλευτήρια κλπ.
Όλα τα μεταπτυχιακά έχουν διάρκεια τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων.
Το κάθε εξάμηνο έχει τέσσερα μαθήματα, ενώ στο τρίτο εξάμηνο γίνεται η διπλωματική εργασία
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






