Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κέντρο logistics στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης;
Με στόχο να υπάρξει αποσυμφόρηση κεντρικών δρόμων και τη βελτίωση της κίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο Logistics Centers στο Θριάσιο Πεδίο (Αθήνα) και στο πρώην στρατόπεδο Γκόνου (Θεσσαλονίκη). Σύμφωνα με τον κύριο Θεοδωρικάκο, αυτή η κίνηση θα βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις υποδομές της χώρας, ώστε να αναβαθμιστεί η θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.
Ταυτόχρονα ο Υπουργός ανέφερε οτι τέτοια κέντρα εφοδιασμού εξετάζεται να δημιουργηθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που είναι κόμβοι μεταφορών, όπως η Αλεξανδρούπολη, οι Σέρρες, η Πάτρα, η Κόρινθος, ο Βόλος και η Ηγουμενίτσα.
Ειδικά για την Αλεξανδρούπολη εξετάζεται ο χώρος του λιμανιού, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης, εάν συγκεντρωθούν εκεί μεταφορικές δραστηριότητες. Αρκεί βέβαια να ολοκληρωθούν οι σχεδιασμοί για την περιφερειακή οδό και τη σύνδεση με την Εγνατία Οδό.
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR







