Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κι άλλη κακοποίηση γυναίκας στην περιοχή Τέρμα Άβαντος της Αλεξανδρούπολης
Άλλη μια περίπτωση βιαιοπραγίας εις βάρος γυναίκας σημειώθηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη. Στην περιοχή της οδού Τέρμα Άβαντος σημειώθηκε οικογενειακό επεισόδιο, όταν μια γυναίκα εκδιώχτηκε από το σπίτι της με βία από τον άντρα της.
Ο συγκεκριμένος την χτύπησε ακόμα και με κλωτσιές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί η γυναίκα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η αστυνομία, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα εναντίον του συζύγου της, τον αναζήτησε και τον συνέλαβε, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.
Δεν είναι μόνο οι ζέστες που "σφίγγουν", αλλά και οι συνήθειες, τα "χούγια" και οι νοοτροπίες που πρέπει να αλλάξουν. Όπως βέβαια και η ποινική αντιμετώπιση όσων εύκολα "απλώνουν χέρι", θεωρώντας οτι στο τέλος θα "πέσουν στα μαλακά".
newsroom © e-evros.gr
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR







