Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κορονοϊός: Θετική η σύζυγος του 35χρονου από το Διδυμότειχο που πέθανε στη Θεσσαλονίκη
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι η σύζυγος του 35χρονου που πέθανε από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη είναι θετική στον επικίνδυνο ιό.
Όπως διαπιστώθηκε, το τεστ για Covid-19 βγήκε θετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο ισχύει και για την πεθερά του 35χρονου, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».
Σημειώνεται ότι διαγνωστικό τεστ έγινε και σε κλινικό δείγμα που δόθηκε από την 18 μηνών κόρη του. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Τόσο η σύζυγος του 35χρονου όσο και η πεθερά του, που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Παραμένουν σε καραντίνα στο σπίτι, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα.
Ο 35χρονος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με 13 συγγενικά του πρόσωπα. Ήδη, σε συγγενείς του θανόντος έχει δοθεί η οδηγία να παραμείνουν σπίτι και να παρακολουθούν τυχόν συμπτώματα που θα εκδηλωθούν.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






