- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κορονοϊός: Κατέληξε 52χρονος σήμερα το πρωί στο ΠΓΝΑ - Τα συνολικά στοιχεία
Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΡΤ Ορεστιάδας: Ένας 52χρονος από την Καβάλα είναι το 23ο θύμα κορονοιού που καταγράφεται σήμερα στην Περιφέρεια ΑΜθ.
Ο άτυχος άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν από τις 7 Αυγούστου στην ΜΕΘ (εισήχθη στις 26 /07 )του Νοσοκομείου Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης χωρίς υποκείμενα νοσήματα δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε σήμερα το πρωί.
Σημειώνεται πως ο πατέρας του 82 χρόνων ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον ιό πήρε εξιτήριο στις 10 Αυγούστου.
Εν τω μεταξύ εχτές σημειώθηκε μια νέα εισαγωγή ενώ δόθηκαν και δυο εξιτήρια .
Στο Νοσοκομείο εισήχθη μια 69χρονη από την Δράμα, ενώ εξιτήριο δόθηκε σε ένα 67χρονο από την Καβάλα ο οποίος εισήχθη στις 10 Αυγούστου και σε ένα 24χρονο μετανάστη από το Πακιστάν ο οποίος στις 12 Αυγούστου από το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο Αναφοράς.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





