Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διέλευσης οχημάτων μεταφοράς βαρέως βιομηχανικού υλικού
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού, στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξέλθουν οχήματα για την μεταφορά βαρέως βιομηχανικού υλικού με βαρέα ειδικά οχήματα μεγάλου μήκους και μικρής ταχύτητας πορείας από την κατασκευάστρια εταιρεία ''ΤΕΡΝΑ Α.Ε.'' στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.
Ειδικότερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής
σήμανσης και την τροποποίηση της κυκλοφορίας σύμφωνα με την ανωτέρω (3) σχετική, της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Συνόρων από το ύψος της γέφυρας Μαΐστρου (έμπροσθεν ξύλινης καντίνας) έως την συμβολή με την οδό Δημοκρίτου και της Ε.Ο. Αλεξ/πολης- Κομοτηνής από το τέλος του οικισμού Νέας Χηλής, στο ύψος του Α/Κ Μάκρης (διασταύρωση οικισμού Μάκρης) έως την συμβολή της με την πόρτα Δικέλλων της Εγνατίας Οδού προκειμένου να διέλθουν βαρέα οχήματα όπου μεταφέρουν βαρύ βιομηχανικό υλικό στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε. από τον λιμένα Αλεξ/πολης στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.
Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των ανωτέρων τμημάτων του οδικού δικτύου (και κατ΄ επέκταση οι διελεύσεις των βαρέων οχημάτων), θα είναι ολιγόωρες και θα λαμβάνουν χώρα κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για δέκα (10) ημέρες, με έναρξη αυτών την 18/03/2023
- Στα "χέρια" του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, η δυτική χερσαία ζώνη του λιμανιού Αλεξανδρούπολης
(01-04-2022) - To "6th Medical Students' Conference" έρχεται στην Αλεξανδρούπολη
(01-04-2022) - "Πράσινο φως" για ένα σημαντικό έργο στο δήμο Σουφλίου
(01-04-2022) - Μεγάλη διαρροή νερού τα χαράματα στην Αλεξανδρούπολη (video)
(01-04-2022) - Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς έρχεται στον Έβρο
(01-04-2022)