- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μάκρη: Αυξημένη η κίνηση το διήμερο της Αγ. Παρασκευής.
Αυξημένη ήταν η κίνηση το διήμερο της Αγ. Παρασκευής, στον οικισμό της Μάκρης, στην Αλεξανδρούπολη. Πλήθος κόσμου έσπευσε στο εκκλησάκι, για να πάρει τη χάρη της Αγίας, αλλά και να αγοράσει κάτι από τα μαγαζάκια που στήνονται εκεί κάθε χρόνο.
Οι πλανόδιοι πωλητές δηλώνουν στην κάμερα του Thrakinet πως είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τις πωλήσεις και τα έσοδά τους το διήμερο, παρά την εκτεταμένη οικονομική κρίση. Τετοιες γιορτές και πανηγύρια δίνουν ανάσα στους επαγγελματίες αυτούς για να αυξήσουν τον τζίρο τους.
Ο κόσμος αγόρασε περισσότερο παιχνίδια, φαγητά, ρούχα, αναμνηστικά, είδη λαϊκής τέχνης και γλυκά.
Βέβαια, πρέπει να αναφερθεί πως, παρά την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, υπήρχαν και κάποιοι πωλητές που δεν εισέπραξαν πολλά χρήματα. Φυσικά, αιτία για τα χαμηλά τους έσοδα θεωρούν πως είναι η έλλειψη ρευστού, λόγω των capital controls και των περικοπών που αναμένονται να γίνουν.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Thrakinet¨
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





