Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μαργαρίτης Κίρκος: "Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως υπάρχει ανάγκη στελέχωσης του ΠΓΝΑ"

Μαργαρίτης Κίρκος: "Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως υπάρχει ανάγκη στελέχωσης του ΠΓΝΑ"

03-02-2022

Ερώτηση για τα προβλήματα περίθαλψης στο ΠΓΝΑ προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου, ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής Έβρου της "Ελληνικής Λύσης" κ. Μαργαρίτης Κίρκος.  

Η ερώτηση έχει να κάνει με τα «Προβλήματα ιατρικής περίθαλψης στο Π. Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από την απουσία 77 νοσηλευτών».

Ο κ. Κίρκος τονίζει στο δελτίο τύπου πως "Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του ακριτικού μας Έβρου, όπως και όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος".

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


"Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του ακριτικού μας Έβρου, όπως και όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος. Αυτήν την φορά κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη με θέμα «Προβλήματα ιατρικής περίθαλψης στο Π. Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από την απουσία 77 νοσηλευτών» (το έγγραφο επισυνάπτεται).

Αυτή η ερώτηση έγινε μετά την σχετική αναφορά του προέδρου του Σωματείου Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, πως 47 νοσηλευτές νοσούν από κορωνοϊό και άρα δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, 30 είναι σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού και η κατάσταση επιβαρύνεται και λόγω των συνταξιοδοτήσεων.

Όπως καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος υπάρχει εξαιρετική ανάγκη στελέχωσης του ΠΓΝΑ, της ναυαρχίδας της Υγείας, όπως το αποκαλούσαν την περίοδο των εγκαινίων του. Αυτό ακριβώς ερωτάται ο υπουργός".

Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής Έβρου - Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης