Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μαυρίδης: "Αναμένουμε την επίσκεψη του Χρυσοχοΐδη στο δήμο μας"
Μετά τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης που πρέσβευαν αλλαγές στα σχέδια τους, ο δήμαρχος της Ορεστιάδας κ.Βασίλης Μαυρίδης μετέβη εχθές, ημέρα Πέμπτη στην Αθήνα, για να ενημερωθεί για αυτές τις "αλλαγές".
Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ.Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Εθνική Άμυνας κ.Στεφανής, και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ.Λιβάνιος.
Κύριο ζήτημα της σύσκεψης τους ήταν το θέμα των δομών στο Φυλάκιο στον Έβρο.
Παράλληλα ο δήμαρχος της Ορεστάδας κατέθεσε αναλυτικά τα επιχερήματα του τόπου του, για τους λόγους που δεν θέλει όλος ο Έβρος να γίνει η αύξηση χωρητικότητας στο ΠΡΟΚΕΚΑ.
Στην συνέχεια ο κ.Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε πως πρόκειται να επισκεφτεί το δήμο της Ορεστιάδας σε σύντομο διάστημα με κύριο σκοπό του να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τα θέματα αρμοδιότητας τους υπουργείου του.
- Προσλήψεις 8 ατόμων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στον Έβρο
(06-10-2025) - Προωθείται το Αρδευτικό Έργο για την περιοχή μεταξύ Φερών και Αλεξανδρούπολης
(06-10-2025) - Υψηλοί τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία
(06-10-2025) - Η παιδική χορωδία του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης", μάγεψε το Ηρώδειο (video)
(06-10-2025) - 197 νέοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Διδυμότειχο
(06-10-2025)
EN
TR






