Αθλητικά Νέα
Μαυροκέφαλος και Δαρέλας στην Εθνική Ελλάδας Κ16!
Οι δύο Εβρίτες αθλητές Τάσος Μαυροκέφαλος και Αργύρης Δαρέλας κλήθηκαν στις προπονήσεις που θα κάνει η Εθνική Κ16 στη Θεσσαλονίκη στις 21 Μαΐου. Να θυμίσουμε ότι τα δύο παιδιά είναι μέλη της Μεικτής Νέων η οποία φέτος έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας.
Μάλιστα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η ΕΠΣ Έβρου έσπευσε να συγχαρεί τους δύο ποδοσφαιριστές:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έφθασε στα γραφεία μας πρόσκληση από την ΕΠΟ η οποία προσκαλεί τους ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Έβρου Δαρέλα Αργύριο και Μαυροκέφαλο Αναστάσιο να συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Επιλέκτων Κ16 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 21 Μαΐου 2019.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Εβρίτικο ποδόσφαιρο η πρόσκληση αυτή και ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στους Αναστάσιο και Αργύριο που θα μας εκπροσωπήσουν.
Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ»
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






