Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

φώτο αρχείου
φώτο αρχείου

Μαζική δηλητηρίαση σκύλων από φόλες σε χωριό του Έβρου

20-07-2020

Την οργή των φιλόζωων προκαλεί το νέο περιστατικό δηλητηρίασης σκύλων, που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από φόλα, σε ιδιόκτητο περιφραγμένο οικόπεδο που βρίσκεται σε χωριό του Έβρου.

Συγκεκριμένα εχθές το πρωί στο χωριό Θυμαριά του Έβρου ο ιδιοκτήτης 5 σκυλιών τα οποία είχε σε περιφραγμένο ιδιόκτητο οικόπεδο βρέθηκε αντιμέτωπος με σκληρές εικόνες, καθώς τέσσερα σκυλιά ήταν νεκρά, ενώ ένα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του οικοπέδου βρέθηκε δηλητηριασμένο κρέας, ενώ ο ιδιοκτήτης των σκυλιών προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ΄αγνώστων.

Όπως πάντως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δράστες είναι "συνήθεις ύποπτοι", που δε διστάζουν να "απειλήσουν", ακόμα και απροκάλυπτα, τους ιδιοκτήτες ζώων ή φιλόζωους που φροντίζουν αδέσποτα, ότι επίκειται εξολόθρευση.

Και επειδή το θέμα αυτό αφορά όλους μας, όχι μόνο ανθρώπους που έχουν σκυλιά εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους γονείς, να ελέγχουν καλά τις γειτονιές τους, τις αυλές τους, τους χώρους όπου παίζουν τα παιδιά τους προκειμένου να προστατέψουν και τα παιδιά τους από τα δηλητηριασμένα δολώματα - φόλες.

Σ.Κ