Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με γνωστούς & φίλους γιόρτασε στην Αλεξανδρούπολη την ονομαστική του εορτή ο Σταύρος Κελέτσης
Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε την περασμένη Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης.
Εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να του ευχηθούν.
Ο ίδιος από την πλευρά του συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητα τους και φυσικά δεν σταμάτησε να τους ευχαριστεί και να «εισπράττει» την υποστήριξη και τη θετική ενέργειά τους.
"Η σχέση μας είναι ανθρώπινη. Βαθιά μου πεποίθηση είναι πως και στην πολιτική η σχέση μας είναι πρωτίστως ανθρώπινη. Γιαυτό θεώρησα πως έπρεπε να βρεθούμε ειδικά μετά τον covid" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κελέτσης στην ολιγόλεπτη ομιλία του.
Σχετικά με τις εκλογές και τον εκλογικό νόμο, τόνισε πως "Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας. Θα ταλαιπωρηθεί ο τόπος για δύο εκλογές εξαιτίας της μικροπολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον εκλογικό νόμο... Για τους βουλευτές η σειρά θα κριθεί από την πρώτη Κυριακή" ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπόθεση Ανδρουλάκη λέγοντας
"Στην εξετάστική επιτροπή για το θέμα Ανδρουλάκη, πολιτικά η αντιπολίτευση θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένη".
Μεταξύ αυτών που τίμησαν με την παρουσία τους τον βουλευτή ήταν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο πρώην δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο πρώην Βουλευτής Έβρου της ΝΔ και πρώην Διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Γιάννης Καβαρατζής.
Σ.Κ
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







