Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από τη διαρροή τα χαράματα της Παρασκευής
Στιγμιότυπο από τη διαρροή τα χαράματα της Παρασκευής

Μεγάλη διαρροή νερού τα χαράματα στην Αλεξανδρούπολη (video)

01-04-2022

Σε λίμνη μετατράπηκε περιοχή στην Αλεξανδρούπολη, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ένας αγωγός νερού έσπασε.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, η παραπάνω φωτογραφία αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατούσε τα ξημέρωματα της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2022 σε περιοχή της πόλης.

Πιο αναλυτικά υπέστη βλάβη αγωγός νερού στo σταυροδρόμι των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και 14ης Μαϊου στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει η γύρω περιοχή. Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι θύμιζαν περισσότερο ποτάμια.


Πολίτης της Αλεξανδρούπολης ήρθε σε επικοινωνία με το e-evros.gr στις 05:00 τα ξημερώματα και μας ενημέρωσε για αυτήν την κατάσταση, ενώ να σημειώσουμε πως η ΔΕΥΑΑ έσπευσε στο σημείο στις 06:00 το πρωί με σκοπό να επιδιορθώσει τη βλαβη.

Το e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ κ. Μιχαηλίδη, ο οποίος μας είπε πως "Η βλάβη που υπέστη ο αγωγός είναι μεγάλη και δύσκολη γιατί πρόκειται για κεντρικό αγωγό νερού. Τέτοια όμως προβλήματα αντιμετωπίζουμε συχνά".

5-6 τετράγωνα στην περιοχή δεν έχουν νερό, ενώ η βλάβη σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη αναμένεται να επιδιορθωθεί έως τη 13:00 το μεσημέρι. Στο σημείο τις πρώτες πρωινές έσπευσε και η τροχαία, η οποία μεριμνούσε για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Παρακάτω ακολουθεί video από όλα όσα κατέγραψε η κάμερα του e-evros.gr στις 05:00 τα χαράματα: