Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Μέχρι 31 Αυγούστου τα δελτία κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ
Εγκρίθηκαν για το έτος 2016, τα ακόλουθα προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) του ΟΓΑ:
1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για διακοπές διάρκειας μέχρι έξι (6) ημερών (5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα καταλύματα.
2. Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για διακοπές διάρκειας μέχρι έξι (6) ημερών (5 διανυκτερεύσεις) με παράλληλη δυνατότητα δωρεάν πραγματοποίησης έως πέντε (5) απλών λούσεων σε εγκαταστάσεις συμβεβλημένων Υδροθεραπευτηρίων ή ιαματικών πηγών.
3. Εκδρομικό πρόγραμμα τριήμερων και μονοήμερων εκδρομών.
4. Παροχή Δωρεάν Βιβλίων.
5. Παροχή Δωρεάν Εισιτηρίων Θεάτρου.
Τα προγράμματα εφαρμόζονται σε όλους τους νομούς της χώρας και για τη συμμετοχή σε αυτά απαιτείται η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης από τους δικαιούχους στα ΚΕΠ.
Οι δικαιούχοι των ως άνω αναφερόμενων προγραμμάτων θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, εφ' όσον ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής υπερβεί τον εγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων, στην οποία προτεραιότητα έχουν όσοι δεν έχουν κληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια. Ειδικότερα για φέτος, οι δικαιούχοι των προγραμμάτων με στοιχεία 1, 2, 3 και 5 πρέπει να προσέλθουν από 23/7/2016 μέχρι 31/8/2016 σε οποιοδήποτε ΚΕΠ της χώρας για να παραλάβουν τα δελτία τους.
Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα από 5/9/2016, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όλους τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής για τα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ έτους 2016 συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι τότε.
Το εκδρομικό πρόγραμμα απευθύνεται σε 37.000 δικαιούχους, περιλαμβάνει μονοήμερες, και τριήμερες εκδρομές σε συμβεβλημένα, με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ, τουριστικά γραφεία και ισχύει από 23-7-2016 έως 8-5-2017 (ημερομηνία έναρξης της τελευταίας εκδρομής του έτους). Ειδικότερα, γι’ αυτή τη χρονιά, το πρόγραμμα απευθύνεται σε: 25.000 δικαιούχους προκειμένου να πραγματοποιήσουν μονοήμερες εκδρομές (επιστροφή αυθημερόν) και 12.000 δικαιούχους για τριήμερες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις).
Δείτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι αλλά και ποια τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, κάνοντας κλικ εδώ.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






