Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μια τρόφιμος από το Ιωακείμειο Γηροκομείο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΓΝΑ
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων, ανακοίνωσε εχθές Κυριακή ότι στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» έγινε ιατρική επίσκεψη και δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση από τις προηγούμενες ημέρες και δεν υπάρχει εντός του Ιδρύματος λοιμωξιογόνος εστία. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ από τα τεστ ανίχνευσης που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή.
Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο οι εντός του Γηροκομείου ασθενούντες τρόφιμοι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ για την κατάστασή τους ενημερώνεται συχνά μέσα στην ημέρα ο υπεύθυνος ιατρός. Η τρόφιμος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο είναι σε σταθερά σοβαρή κατάσταση. Η υγεία του υπαλλήλου μας που νοσηλεύεται κι αυτός στο Νοσοκομείο βελτιώνεται διαρκώς.
Υπενθυμίζουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η ενημέρωση θα είναι εβδομαδιαία και θα γίνεται κάθε Παρασκευή.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






