Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μοτοσικλετιστής ετών... 80 από τα Ρύζια Ορεστιάδας βραβεύτηκε ως ο γηραιότερος μοτοσικλετιστής!
Το Διδυμότειχο την Κυριακή 3 Μαρτίου ένωσε τους μοτοσικλετιστές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
280 μοτοσικλέτες, περίπου 500 μοτοσικλετιστές και αναβάτες βρέθηκαν στην περιοχή με αφορμή την κοπή της πίτας τους.
Η Ελληνική Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία βράβευσε την βορειότερη λέσχη, αυτή του Διδυμοτείχου. Ο 80χρονος κύριος Αντώνης με καταγωγή από τα Ρύζια Ορεστιάδας βραβεύτηκε ως ο γηραιότερος μοτοσικλετιστής της περιοχής.
Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο ταξίδι, που έχει κάνει είναι από την Ορεστιάδα μέχρι τη Στουτγκάρδη.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Διδυμοτείχου, Μπάμπης Νεστορίδης τόνισε πως ο κόσμος αγκάλιασε τη διοργάνωση καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση κοπής της πίτας.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







