Αθλητικά Νέα
Ν.Ο.Α: 2η θέση για τον Π. Γιαννακίδη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών.
Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, ο αθλητής του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (Ν.Ο.Α.), Γιαννακίδης Πολυχρόνης, κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία εφήβων - παίδων στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου BUG.
Το πρωτάθλημα αυτό διεξήχθη από τις 10 - 12 Ιουλίου στις όμορφες Σπέτσες και το διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σπετσών (Ν.Ο.ΣΠ.) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (E.I.O.) και του Δήμου Σπετσών.
Ο αθλητής του Ν.Ο.Α. τερμάτισε στην 5η θέση γενικής κατάταξης και μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο της κατηγορίας του, στην πρώτη του επαφή με σκάφος αυτού του τύπου. Η επίδοση αυτή δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για τον αθλητή και τον Ν.Ο.Α.
Πολλά συγχαρητήρια ακόμη στον διοργανωτή όμιλο Ν.Ο.ΣΠ. για την άρτια διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος σκαφών BUG.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






