- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Νέος διεκδικητής για το Δήμο Σαμοθράκης
Ξεκίνησε πλέον κι επίσημα η προεκλογική περίοδος, με τους υποψηφίους να ρίχνονται ο ένας μετά τον άλλο στη «μάχη» της ψήφου.
Αυτή τη φορά τα νέα έρχονται από τη Σαμοθράκη, αφού είχαμε την ανακοίνωση νέας υποψηφιότητας.
Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Χανό, που αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφαση απόσυρσής του από τα κοινά το 2014, αφού σύμφωνα με τον ίδιο: «διαπίστωσα ότι δυστυχώς το όραμά μου και οι προσπάθειες μου, κυρίως κατά την προηγούμενη μου θητεία, την θητεία της κρίσης και των μνημονίων, εξαφανίστηκαν μεθοδευμένα».
Ο ίδιος επισημαίνει πως: «τα ερωτηματικά που είχα όλο αυτό το διάστημα γιατί γίνεται αυτό, έμειναν αναπάντητα. Μια μεγάλη δέσμη έργων και δράσεων που θα έδιναν απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η Σαμοθράκη είναι σε στασιμότητα, απαξιώθηκαν χωρίς αιτιολογία.
Θεωρώ ότι στα επόμενα χρόνια, διαθέτοντας προσωπικά τις απαιτούμενες δυνάμεις, είμαι σε θέση να εγγυηθώ με τη βοήθεια όλων σας, να ξαναβρεί η Σαμοθράκη την κανονικότητα της και το δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης. Για τους λόγους αυτούς επιστρατεύομαι και πάλι ως υποψήφιος Δήμαρχος».
Δύο οι διεκδικητές μέχρι στιγμής λοιπόν για την ανάληψη των ηνίων του νησιού του Έβρου, αφού και ο νυν Δήμαρχος αναμένεται πιθανότατα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR






